Om Företaget

 

VEM-electric-drives RGB 140pxVEM ? innovativt, framtidsorienterat med fokus på kundens behov

VEM motors GmbH som grundades 1886 med sin första fabrik i Dresden är idag en utav Europas ledande utvecklare och tillverkare av elmotorer och generatorer. Tillverkningsenheterna med tillhörande kvalitetskontroller för låg- och högspänningsprodukterna finns placerade i ett flertal orter i Tyskland.

VEM är ett innovativt, framtids- och kundorienterat företag som erbjuder sina kunder tekniskt anspråksfulla system- och driftslösningar såsom specialdrifter och enskilda komponenter inom effektområdet 0,06 kW - 42 MW.

 

Med fokus på energieffektivisering och den framtida utvecklingen, såväl på marknaden som inom gällande branschdirektiv, samarbetar FuE-avdelningarna på fabrikerna med en rad forskningscentra, högskolor och branschorganisationer.

VEM säkerställer en tillverkning av kvalitetsprodukter med korta leveranstider parallellt och med ständigt pågående miljöarbete.

Filialen i Sverige är placerad i Malmö med medarbetare direkt anställda av VEM motors GmbH med ansvar för svenska nyckel- och avtalskunder.
För att komma i kontakt med någon av våra medarbetare, vänligen se fliken "kontakt" för mer information.